Verzenden en retourneren

Levering
De bestelling wordt uitgeleverd zodra het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.
U ontvangt een e-mail als uw bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten
We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Deze worden berekend op gewicht waar bijkomende kosten voor verzendmateriaal in rekening worden gebracht.

Risico gedurende transport
Voor onze verzendingen maken wij gebruik van Post NL.
Hierdoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies, breuk, diefstal of andere schade ontstaan gedurende het transport. U kunt er echter vanuit gaan dat de zendingen door ons zeer degelijk worden verpakt. U kunt kiezen voor verzending als pakketpost dan ontvangt u een track en trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Track and Trace
Track and Trace mbt een pakketverzending ontvangt U van ons via de e-mail. Hiermee kunt u uw bestelling volgen.

Aansprakelijkheid
Wij verzoeken u de zending te controleren. Mocht deze niet overeenkomen met uw bestelling, dan dient u Elinekes Design zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen na aflevering hiervan via een e-mailbericht op de hoogte te stellen. Wij zullen dan met u tot een passende oplossing zien te komen. Klachten die later dan 3 dagen na aflevering bij ons binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen.
Elinekes Design is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of anderen, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Elinekes Design.

Retourneren
Mocht u niet tevreden zijn over het product, dan kunt u deze binnen 7 dagen na aankoop op eigen kosten retourneren. Na een correcte ontvangst (artikelen in originele ongeopende verpakking en staat) krijgt u het aankoopbedrag van het product (excl. verzendkosten) retour. Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Mocht er iets mis gegaan zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op per mail mini@elinekesdesign.nl
We helpen u graag verder.